Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Un desert la indemana oricui .Nu trebuie sa stai la caldura cuptorului,sa stai sa ornezi sau sa coci foi pe dosul tavii.Asa-i ca va tenteaza?
Ia o cratita de 3 l.
Pune zaharul la caramelizat.
Cand zaharul este fluid, adauga nuca pisata.
Adauga nuca si amesteca repede pentru omogenizare.
Peste compozitie toarna 100 ml.apa calda si lasa pe foc 3-4 minute.
La sfarsit pune margarina si amesteca, cu fermitate circa 5 minute.
Cand crema este legata se imparte in 4 parti.
Pune o foaie de napolitane pe o tava.
Intinde peste foaia de napolitana o parte din crema si intinde cu ajutorul unui cutit cu lama lata.
Se procedeaza la fel cu celelalte foi si restul de crema.
La final se obtine o prajitura cu 5 foi si 4 straturi de crema.
Peste ultima foaie de napolitana se aseaza o alta tava sau un tocator si o greutate.
Prajitura se taie peste cateva ore sau a doua zi.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult