Spirale cu branza

de ionela2682 in Dulciuri, 8 Feb 2010 | 2412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 cana lapte
  • 1 pachet drojdie
  • 2 oua
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 100 grame zahar
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura
  • 500 grame branza de vaci
  • 1 cana iaurt
  • 100 grame stafide
  • 4 oua
  • 3-4 pachete zahar vanilat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu branza:

Pentru inceput facem un aluat din faina [cam jumatate] laptele caldut in care s-a dizolvat drojdia si putina sare pe care-l lasam la dospit in loc caldut. Dupa ce si-a dublat volumul adaugam ouale zaharul si aromele dar si restul de faina in ploaie, nu toata odata, treptat.

Framantam bine dupa care impartim aluatul in 4 bucati pe care le intindem cu sucitorul. Radem branza si o amestecam cu ingredientele pentru umplutura.

Intindem umplutura pe foile obtinute, rulam, le taiem bucati de circa 2-3 cm si le asezam in tava cu spirala in sus, lasam din nou la crescut cam 20-30 mim dupa care le coacem in cuptorul foarte incins.

Cand sunt caldute le servim cu zahar pudra deasupra [eu asa le servesc calde]

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Teo 1

08.02.2010, 20:58

ce ''spirale ''reusite!cata faina? cat pot sa inghita toate ingredientele la un loc;asa cred;

ionela2682 1

08.02.2010, 21:54

brandusa sa sti ca da mai ales daca e cam tare!

liana_geicu 1

08.02.2010, 22:56

La cum arata, as manca si eu vreo 2!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hering cu smântână acră

Hering cu...

ieri la 22:34

Pui cu lamaie si parmezan

de Rux 9

Pui cu lamaie si...

ieri la 18:34

Salata italiana cu creveti si parmezan

de Rux 9

Salata italiana...

ieri la 18:25

Cheeseburger

de Meea 4

Cheeseburger

ieri la 18:24

Drob de vinete

de oanapl 4

Drob de vinete

ieri la 16:47