Briose cu cacao si visine

de dakris in Prajituri, 19 Mar 2012 | 2379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml ulei
  • 300 g iaurt
  • 370 g faina
  • 3 linguri cacao
  • 15 g praf de copt
  • sucul si coaja de la 1/2 lamaie
  • esente
  • visine
  • zahar pudra vanilat
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cacao si visine:

Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul pana cand acesta se topeste. Se inglobeaza uleiul putin cate putin, apoi se adauga iaurtul, coaja rasa de lamaie si esentele. Faina se amesteca cu praful de copt intr-un bol si se incorporeaza in compozitie, apoi se adauga cacaoa.


Compozitia astfel formata se varsa in forme si, deasupra, se repartizeaza visinele scurse de zeama si tavalite putin prin faina.


Se coc la foc potrivit cca 30 min incercandu-le cu scobitoarea.


Dupa ce s-au racorit se presara cu zahar pudra vanilat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cacao si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

mirela0911 1

19.03.2012, 23:07

Ce frumoase sunt!

jolygina 1

20.03.2012, 09:53

yamyyyyy

dakris 1

20.03.2012, 20:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti