Briose cu capsuni

de -Miti- in Prajituri, 1 Feb 2011 | 2087 vizualizari

 

Sa aveti ceva la cafeaua de dimineata sau la ceai...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cup unt,topit si racit
  • 1 1/4 cup zahar
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 oua mari
  • 1 zahar vanilat
  • coaja de la 1/2 portocala,rasa
  • 2 1/3 cup faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 cup capsuni ,taiate
  • 1/2 cup lapte acru
  • Ptr deasupra:
  • 2 linguri scortisoara
  • 1/4 cup zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu capsuni:

Se amesteca intr-un bol untul,zaharul,sarea,ouale,zaharul vanilat si coaja de portocala.


Adauga faina,praful de copt,nucsoara si scortisoara.


Se adauga capsunile taiate,eu am folosit capsuni congelate.


Acum se adauga laptele acru si se amesteca usor .


Se pune in formele pentru briose.


Se presara cu scortisoara si restul de zahar.


Se tin la cuptor cam 20 de minute sau pana iese scobitoarea curata


 

TIPS-URI

1

1 cup = 1 cana de 200 ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

LUK 1

01.02.2011, 21:10

capsuni

kamy 1

01.02.2011, 21:11

mamaieelena 1

01.02.2011, 21:40

vai ce multe ai pregatit?si frumoase ,delicioase dar si variate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu finetti si cocos