Briose cu carne

de Miha in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2009 | 5596 vizualizari

 

O alternativa la parjolutele,chiftelutele prajite...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • rozmarin
  • sare si piper
  • 50 g cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu carne:

Cartoful il dam pe razatoarea cu ochiuri mici si-l stoarcem de zeama.Il adaugam peste celelalte ingrediente si mixam (robotim :D ) pana obtinem o pasta omogena.

Cu aceasta pasta umplem formele de briose. Eu folosesc forme de silicon care nu mai trebuiesc unse.Daca folositi din cele teflonate,ungeti cu ulei si presarati putina faina.

Cascavalul il radem pe razatoarea cu ochiuri mari si acoperim fiecare forma de briosa.

Dam la cuptorul incins la foc mediu,pana se rumenesc.

Se servesc cu piure de cartofi sau orice alta garnitura va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Miha 1

22.09.2009, 09:26

Multumesc Bunica!

Bunica 1

23.09.2009, 14:16

Fac ce fac si tot peste briosele tale dau intentionat. Cred ca trebuie sa le prepar neaparat.

Miha 1

23.09.2009, 14:22

Bunica,daca vei avea si nepotii invitati la masa,neaparat sa le faci.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu piept de pui