Briose cu cereale si fulgi de ovaz

de cec in Prajituri, 21 Iul 2011 | 3958 vizualizari

 

Fiindca le-a placut briosele cu ovaz am mai facut o tura adaugand si alte ingrediente

 

INGREDIENTE

  • 3 oua 
  • 1 pahar zahar
  •  1 pahar ulei 
  • 1 pahar lapte prins (batut) 
  • 2 pahare ovaz 
  • 1 pahar cocos 
  • 45g cereale integrale (fitness) 
  • 2 lgt praf copt
  • 1 praf sare
  •  1 lingura amoniu stins in otet
  •  20g cacao 
  • stafide 
  • faina cat sa iasa un aluat de compozitia unui chec
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cereale si fulgi de ovaz:

Am amestecat ingredientele uscate. Am batut ouale cu zaharul, am adaugat uleiul, apoi laptele si peste aceasta compozitie am turnat ingredientele uscate si am amestecat bine. Am pus cate o lingura in tava speciala pt briose si am dat la cuptor la foc potrivit. Cand au fost gata le-am ornat cu niste plastelina de ciocolata, jeleuri ursuleti si creioane de la dr oetker (de fapt de data asta copiii au fost ce-i care s-au ocupat de ornat)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cereale si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

cec 1

21.07.2011, 17:03

va multumesc

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:05

cec 1

04.08.2011, 18:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema din nuca de cocos