Briose cu cereale si fulgi de ovaz

de cec in Prajituri, 21 Iul 2011 | 4981 vizualizari

 

Fiindca le-a placut briosele cu ovaz am mai facut o tura adaugand si alte ingrediente

 

INGREDIENTE

  • 3 oua 
  • 1 pahar zahar
  •  1 pahar ulei 
  • 1 pahar lapte prins (batut) 
  • 2 pahare ovaz 
  • 1 pahar cocos 
  • 45g cereale integrale (fitness) 
  • 2 lgt praf copt
  • 1 praf sare
  •  1 lingura amoniu stins in otet
  •  20g cacao 
  • stafide 
  • faina cat sa iasa un aluat de compozitia unui chec
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cereale si fulgi de ovaz:

Am amestecat ingredientele uscate. Am batut ouale cu zaharul, am adaugat uleiul, apoi laptele si peste aceasta compozitie am turnat ingredientele uscate si am amestecat bine. Am pus cate o lingura in tava speciala pt briose si am dat la cuptor la foc potrivit. Cand au fost gata le-am ornat cu niste plastelina de ciocolata, jeleuri ursuleti si creioane de la dr oetker (de fapt de data asta copiii au fost ce-i care s-au ocupat de ornat)

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cereale si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

cec 1

21.07.2011, 17:03

va multumesc

mamaieelena 1

24.07.2011, 20:05

cec 1

04.08.2011, 18:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tiramisu
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu merisoare si lamaie