Cornetti cu iaurt

de RuxyRux in Prajituri, 2 Dec 2010 | 2768 vizualizari

 

Pentru ca sunt o mare admiratoare a Laurei, i-am probat aproape toate retetele, pentru micul dejun am gasit in paginile blogului ei, aceasta reteta delicioasa de cornetti cu iaurt, cornuri pufoase , atat de simplu si de rapid de facut....

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 125 gr iaurt 
  • 125 gr unt
  • jumatate plic praf de copt
  • un varf sare
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornetti cu iaurt:

Untul se topeste la baine-marin si apoi se raceste.


Intr-un vas se amesteca faina, untul, iaurtul, praful de copt si vanilia, se adauga si un praf de sare. Se framanta un aluat bun, moale care se intinde intr-o foaie rotunda de 0,5 cm grosime, care se taie in 8 triunghiuri.


In centrul fiecarui triunghi se pune umplutura, care poate sa fie nutella, finetti, gem....chiar si branza dulce...


Se ruleaza triunghiurile din partea lata spre varf si se aseaza in tava tapetata, nu se ung si se coc la cuptorul preincazlit la 180 grade pentru 20 de min...se racesc se pudreaza si se servesc...sunt fantastic de bune....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornetti cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

02.12.2010, 11:16

Merge perfect LaLyyyy

LUK 1

02.12.2010, 23:10

am notat reteta

Ligia Bxl 1

07.12.2010, 12:40

vaiii ca vreau si euuuu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu branza