Cornetti cu iaurt

de RuxyRux in Prajituri, 2 Dec 2010 | 5195 vizualizari

 

Pentru ca sunt o mare admiratoare a Laurei, i-am probat aproape toate retetele, pentru micul dejun am gasit in paginile blogului ei, aceasta reteta delicioasa de cornetti cu iaurt, cornuri pufoase , atat de simplu si de rapid de facut....

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 125 gr iaurt 
  • 125 gr unt
  • jumatate plic praf de copt
  • un varf sare
  • 1 plic zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornetti cu iaurt:

Untul se topeste la baine-marin si apoi se raceste.

Intr-un vas se amesteca faina, untul, iaurtul, praful de copt si vanilia, se adauga si un praf de sare. Se framanta un aluat bun, moale care se intinde intr-o foaie rotunda de 0,5 cm grosime, care se taie in 8 triunghiuri.

In centrul fiecarui triunghi se pune umplutura, care poate sa fie nutella, finetti, gem....chiar si branza dulce...

Se ruleaza triunghiurile din partea lata spre varf si se aseaza in tava tapetata, nu se ung si se coc la cuptorul preincazlit la 180 grade pentru 20 de min...se racesc se pudreaza si se servesc...sunt fantastic de bune....

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornetti cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Snickers