Briose cu ciocolata

de divainbucatarie in Dulciuri, 15 Dec 2010 | 4316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina + faina pentru tapetare
  • 25 g pudra de cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 linguri unt topit + unt pentru tapetare
  • 10 linguri de lapte
  • 250 g zahar
  • 2 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Intr-un bol amestecam ingredientele solide: faina, praf de copt, sare si cacao.
In alt bol amestecam ouale cu zaharul pana devin ca o crema pufoasa. Adaugam esenta de vanilie si untul topit.Incorporam pe rand ingredintele solide si laptele. Turnam compoazitia in formele tapetate cu unt si faina. Dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 30 de minute. Tapetam cu zahar pudra sau cu albus de ou frecat cu zahar pudra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

LUK 1

15.12.2010, 17:01

ce frumoase sunt5

kamy 1

15.12.2010, 20:58

astea da briosi crescute la fav cu ele 5f

divainbucatarie 1

15.12.2010, 21:25

In priumul rand multumesc tuturor pentru aprecieri.
In al doilea rand eu nu am folosit hartiute, nu pentru ca nu aveam ci pentru ca briosele mele ies f usor din tava. le las cam 5 minute la racit si apoi le rotesc usor in stanga si in dreapta si ies... Hartiute pt briose poti gasi la Selgros (100buc) sau in Ikea (65 buc) .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de lemon cake, in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2064 puncte

Rocsi

1874 puncte

oanapl

1159 puncte

Gherca Daniela

1136 puncte

Bya Ralu

1124 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme