Briose cu ciocolata

de divainbucatarie in Dulciuri, 15 Dec 2010 | 1854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina + faina pentru tapetare
  • 25 g pudra de cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 linguri unt topit + unt pentru tapetare
  • 10 linguri de lapte
  • 250 g zahar
  • 2 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Intr-un bol amestecam ingredientele solide: faina, praf de copt, sare si cacao.

In alt bol amestecam ouale cu zaharul pana devin ca o crema pufoasa. Adaugam esenta de vanilie si untul topit.Incorporam pe rand ingredintele solide si laptele. Turnam compoazitia in formele tapetate cu unt si faina. Dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 30 de minute. Tapetam cu zahar pudra sau cu albus de ou frecat cu zahar pudra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

LUK 1

15.12.2010, 17:01

ce frumoase sunt5

kamy 1

15.12.2010, 20:58

astea da briosi crescute la fav cu ele 5f

divainbucatarie 1

15.12.2010, 21:25

In priumul rand multumesc tuturor pentru aprecieri.
In al doilea rand eu nu am folosit hartiute, nu pentru ca nu aveam ci pentru ca briosele mele ies f usor din tava. le las cam 5 minute la racit si apoi le rotesc usor in stanga si in dreapta si ies... Hartiute pt briose poti gasi la Selgros (100buc) sau in Ikea (65 buc) .

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada “Padurea Neagra”