Clatite din banane (cu crema de branza si stafide)

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 22 Ian 2016 | 4416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foile de clatite:
  • 4 oua
  • 2 banane bine coapte
  • coaja rasa de la o portocala
  • o lingura cu zahar daca mai este necesar
  • Pentru umplutura:
  • 200 g crema de branza pufoasa
  • stafide aurii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite din banane (cu crema de branza si stafide):

Bananele se paseaza bine.

Se adauga ouale, zaharul si coaja de portocala. Pentru omogenizarea completa, am folosit un blender vertical.

Din compozitia obtinuta se coc foile de clatite, intr-o tigaie unsa cu foarte putin ulei.

Se ung apoi cu crema de branza, se adauga stafidele si se ruleaza cu grija.

Se servesc cu pofta!

 

 

TIPS-URI

1

Din cantitatile date am obtiut 12 clatite mici.

2

Se coc cu grija. Sunt fragede. (Inainte de a le intoarce, trebuie sa fie suficient coapte).

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite din banane (cu crema de branza si stafide)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (32)

Gicuta 1

25.01.2016, 08:53

Bune!

RuxyRux 1

25.01.2016, 22:26

Ce deliciu Dya scumpa

Dya Daniela Andrei 1

26.01.2016, 15:51

Multumesc fete dragi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac