Briose cu ciocolata

de Miha in Prajituri, 13 Apr 2011 | 1423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 5 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 100 g ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Este o re-editarea a retetei de chec cu cacao, doar ca am pus si niste ciocolata, sa fie. :))


Untul se freaca bine cu zaharul pana devine pufos. Ciocolata se topeste la microunde impreuna cu 1 lingura de lapte, se lasa sa se racoreasca, apoi se adauga cate putin in crema de unt. Se pun apoi galbenusurile pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa, apoi o incorporam usor in crema de unt, adaugand si laptele rece. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se pun peste compozitia de mai sus, amestecand usor, cu miscari de jos in sus.



Compozitia se toarna in forme si se da la cuptor la foc mediu, in jur de jumatate de ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

jolygina 1

14.04.2011, 13:19

frumoase si gustoase

mena29 1

14.04.2011, 21:53

MotanLaOale 1

15.04.2011, 15:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcovi si nuci