Briose cu ciocolata

de Miha in Prajituri, 13 Apr 2011 | 1734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 5 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 100 g ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Este o re-editarea a retetei de chec cu cacao, doar ca am pus si niste ciocolata, sa fie. :))


Untul se freaca bine cu zaharul pana devine pufos. Ciocolata se topeste la microunde impreuna cu 1 lingura de lapte, se lasa sa se racoreasca, apoi se adauga cate putin in crema de unt. Se pun apoi galbenusurile pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa, apoi o incorporam usor in crema de unt, adaugand si laptele rece. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se pun peste compozitia de mai sus, amestecand usor, cu miscari de jos in sus.



Compozitia se toarna in forme si se da la cuptor la foc mediu, in jur de jumatate de ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

jolygina 1

14.04.2011, 13:19

frumoase si gustoase

mena29 1

14.04.2011, 21:53

MotanLaOale 1

15.04.2011, 15:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si fructe de padure