Briose cu ciocolata

de RuxyRux in Prajituri, 8 Oct 2012 | 15016 vizualizari

COMENTARII (25)

Angelina_Elena 1

08.10.2012, 18:18

primaaa...vreau si eu o briosa delicioasa, asa ca ale tale!

kukibella 1

08.10.2012, 18:22

CE BİNE ARATA

laura_n 1

08.10.2012, 18:26

bune tare

Cris2711 1

08.10.2012, 18:33

bune briosele

Bya Ralu 1

08.10.2012, 18:36

yammy

Miha 1

08.10.2012, 18:38

Da' de ce la mic dejun? La cina n-or fi bune?

alldaycooking 1

08.10.2012, 18:44

Milka noisette e si preferata mea! Foarte frumos au crescut si sigur sunt delicioase!

Panacris 1

08.10.2012, 18:47

lilik 1

08.10.2012, 18:49

deci...vreau si eu delicioase din astea super reteta,am salvat-o

Merisor 1

08.10.2012, 19:07

Buneeee, eu le vreau si la mic dejun si la cina

RuxyRux 1

08.10.2012, 19:10

Fetelor va pup si va multumesc tuturor, ma bucur din suflet ca va place reteta mea...nu da gres sa stiti...si va invit sa le serviti si la micul dejun si la cina, o sa va placa tare de tot( parol)

AnyCostescu 1

08.10.2012, 19:14

arata ciocolatoase

AnyCostescu 1

08.10.2012, 19:14

MotanLaOale 1

08.10.2012, 19:17

Rocsi 1

08.10.2012, 19:24

Frumos crescute si delicioase

adry88 1

08.10.2012, 19:37

yammy!

deyutzky 1

08.10.2012, 19:53

foarte frumoase fur si eu una

Valclaudia 1

08.10.2012, 19:54

spune-mi ca mai ai una si pemtru moa... Te rooooog!

Valclaudia 1

08.10.2012, 19:54

pentru, ca m-am emotionat cand le-am vazut asa pufoase....

Lau 1

08.10.2012, 20:42

ce mult imi plac

Rocsi 1

08.10.2012, 21:59

Crema o mixam cand este luata de pe foc si calda, si tot in crema calda punem ouale?

RuxyRux 1

08.10.2012, 22:20

Da Rocs scump crema nu o fierbi doar o infierbanti, atat cat sa se topeasca ciocolata, care o mai raceste, iar cand vei pune zaharul si cacaoa din nou se va mai raci, apoi daca o mixezi 5 minute e numai buna sa pui ouale care sunt reci din frigider, e foarte bine , te pup cu drag!

gaby_duceag 1

09.10.2012, 08:48

sunt pentru mine?

La Ancuta 1

09.10.2012, 09:15

ce bine ar merge langa cafeluta mea

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:31

deliciosssss

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec in trei culori