Briose cu ciocolata

de CarmenBlue in Prajituri, 21 Mar 2014 | 1220 vizualizari

 

Sursa: http://www.adihadean.ro/2012/02/briose-cu-ciocolata-pentru-farfurii-curate/

 

INGREDIENTE

  • 280 g făină
  • 100 g unt,
  • 50 g ciocolată neagră,
  • 1 plic praf de copt,
  • 250 ml lapte bătut sau iaurt slab,
  • 1 ou,
  • 130 g zahăr
  • un praf de sare
  • coaja rasa de portocala
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Ciocolata razuita se amesteca bine cu faina. zaharul si praful de copt. Untul, la temperatura camerei, se amesteca bine cu oul si apoi se adauga laptele batut.


Se amesteca cele doua compozitii si se pun in forma de briosa, unsa cu unt, in cazul meu.


Se coc 20 de minute la foc mediu sau pana trec testul scobitorii.


Sunt delicioase si se fac foarte rapid!

 

TIPS-URI

1

Data viitoare am sa pun si niste bucati de ciocolata mai mari prin compozitie.

2

Reteta prevede 100 de g zahar brun, eu am pus 130 g de zahar alb pentru ca la noi se manaca un pic mai dulce.

3

Nu am apucat sa le decorez din cauza devoratorilor mei :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Alexandra Burz 1

21.03.2014, 15:59

simonacallas 1

21.03.2014, 16:40

Rocsi 1

21.03.2014, 20:16

Iau si eu una

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose Madeira cu ciocolata