Briose cu ciocolata

de pity19 in Dulciuri, 26 Mar 2014 | 985 vizualizari

 

primele mele briose :)

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare faina ,
  • un pahar lapte rece ,
  • un pahar zahar pudra ,
  • ciocolata menaj 200 gr ,
  • un pahar stafide ,
  • unt\margarina ,
  • un plic praf de copt ,
  • 2 oua ,
  • esenta de rom ,
  • 5 biscuiti glazurati cu ciocolata si alune .
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Adaugam cele doua oua si zaharul intr-un vas , mixam pana devine spumos ;


Adaugam laptele , faina , mixam in continuare ;


Punem stafidele , ciocolata topita , romul , biscuitii sfarmati , praful de copt si untul ;


Mixam bine cat sa se amestece ingredientele uniform.


Pregatim hartiile pentru briose , o tava tapetata cu hartie de copt , punem cate o lingura din compozitie in fiecare hartie , razuim ciocolata menaj deasupra ;


Dam la cuptorul preincalzit la 180 gr cca 30 minute . Se servesc calde langa o cana de lapte :) ( dupa preferinte )

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

26.03.2014, 19:24

Chiar bune!

MotanLaOale 1

26.03.2014, 19:59

JulyCris 1

26.03.2014, 20:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata