Briose cu ciocolata

de elenita in Prajituri, 6 Mai 2014 | 1176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300g zahar pudra
  • 250 ml ulei
  • 300 ml lapte
  • 500 g faină praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar
  • 1/2 lingurita
Portii: 28
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Ouale se amesteca cu zaharul pudra, mixam usor dupa care adaugam laptele si treptat uleiul. Pentru o aroma placuta am folosit si doua lingurite de coaja de lamaie pe care o adaugam imediat dupa ulei. Treptat adaugam faina in care am pus praful de copt, bicarbonatul il stingem cu putina zeama de lamaie si il adaugam imediat dupa ulei. Mixam usor toate ingredientele si vom optine un aluat fin.


Pornim cuptorul sa se incalzeasca si intre timp noi vom aseza compozitia in forme, eu am folosit un cleste pentru inghetata sa pot pune aceeasi cantitate. Lasam cel mult doua degete liber in forma sa creasca ele frumos. Le dam la cuptor pret de 15-20 minute pana devin aurii. Cand au fost gata le-am lasat sa se raceasca putin si cu o seringa de ornat torturi am bagat cate putina ciocolata in mijlocul lor.


Am folosit 2 tablete de ciocolata pe care le-am topit la microunde cu 2 linguri de lapte . Pentru decor am folosit aceeasi ciocolata .

 

TIPS-URI

1

Sunt perfecte pentru pachetel

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

_Alina_ 1

07.05.2014, 10:56

iri_iri 1

26.03.2015, 13:48

Frumusele

mihaelar63 1

16.11.2016, 09:52

La multi ani cu sanatate !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Briose de post cu stafide si fulgi de migdale