Briose cu ciocolata amara

de sasha in Prajituri, 26 Feb 2013 | 1377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250g faina
  • 250g zahar
  • 100g margarina sau unt nesarat
  • 1 esenta rom
  • 1 praf sare
  • 1 ciocolata amara fara lapte numai din cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata amara:

Se freaca zaharul cu margarina/untul pana devine spumoasa. Faina se amesteca cu praful de copt si se toarna peste amestecul din zahar cu unt, se adauga praful de sare , ouale si esenta de rom si se amesteca cu mixerul pana devine cremoasa.


Se adauga si ciocolata amaruie razuita si se amesteca cu o paleta. Ungem formele cu putin ulei si se toarna compozitie pana la jumatatea formei. Pe deasupra mai presaram cu ciocolata. Se lasa la cuptor pentru 25 min la temperatura de 140 grade. Nu preincalziti cuptorul, cand ati terminat cu briosele ,le punem intr-o tava ,apoi dam la 180 grade pentru 2 min , dupa care la la 140 grade si le lasam la copt pana trec testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata amara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

26.02.2013, 22:28

Bune, mai ales langa un ceai, o cafea!

MotanLaOale 1

26.02.2013, 22:50

Bya Ralu 1

27.02.2013, 02:11

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu fulgi de ciocolata