Briose cu ciocolata si portocala

de noiinbucatarie in Prajituri, 6 Mar 2016 | 717 vizualizari

 

Un desert delicios si care se face foarte simplu. Reteta o gasiti si pe site-ul meu http://noiinbucatarie.ro/briose-cu-ciocolata-si-portocala/

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 5 linguri de ulei
  • 50 ml apa calduta
  • 5 linguri cu varf de zahar
  • 5 linguri cu varf de faina
  • 1 plic de praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • 2 linguri crema de ciocolata + 2 cuburi de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si portocala:

Se amesteca oul cu uleiul, apa si zaharul si se amesteca. Adaugam treptat faina si praful de copt. Omogenizam bine si adaugam si coaja de portocala. Tapetam tava pentru briose cu hartii pe care le vom umple 3/4 cu compozitie. Punem ciocolata in mijlocul fiecare briose, cam de marimea unei masline si apoi mai punem foarte putina compozitie peste crema de ciocolata sa o acopere. Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea dupa care le scoatem pe un platou. Cand sunt gata, se adauga ciocolata razuita prin razatoarea mare si coaja de portocala. Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si coaja de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

noiinbucatarie 1

06.03.2016, 15:10

mirela0911 1

06.03.2016, 17:45

Tare bune si aromate!

Rocsi 1

07.03.2016, 18:51

Delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Altfel de Indiene