Briose cu ciocolata si stafide

de cristinne in Dulciuri, 9 Aug 2010 | 2651 vizualizari

 

Am zis sa imi incerc noile tavite de briose.

 

INGREDIENTE

  • oua: 6;
  • faina: dupa ochi;
  • ulei: 250ml;
  • zahar: 150 gr
  • esenta rom;
  • cacao neagra: cateva linguri;
  • stafide;
  • ciocolata;
  • bicarbonat de sodiu: un vf de cutit
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si stafide:

Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se freaca apoi galbenusurile crema cu uleiul si esenta. Apoi se combina cele 2 amestecuri si se adauga faina cat pt un aluat lipicios si moale moale, cam o cana si ceva) . Se adauga bicarbonatul stins cu lamaie si un praf de sare. Se mai adauga la final cacaua si stafidele dar si bucatele de ciocolata amaruie. Se toarna in formele de briosa (de hartie) in tava, cu ajutorul a 2 linguri. Deasupra se presara ciocolata rasa si se dau la cuptorul preincalzit (230grade) pt 20 de minute.(10 minute foc iute si ultimele 10 minute la 190 de grade).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ela 1

10.08.2010, 00:17

Julie 1

10.08.2010, 09:12

Ce crescute sunt briosele!

Julie 1

10.08.2010, 09:13

Si eu am tava...toate avem acum...sa vedeti ce-o sa umplem site-ul cu briose!! Mai ales cand o sa se apuce Ela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti