Briose cu ciocolata si stafide

de cristinne in Dulciuri, 9 Aug 2010 | 2898 vizualizari

 

Am zis sa imi incerc noile tavite de briose.

 

INGREDIENTE

  • oua: 6;
  • faina: dupa ochi;
  • ulei: 250ml;
  • zahar: 150 gr
  • esenta rom;
  • cacao neagra: cateva linguri;
  • stafide;
  • ciocolata;
  • bicarbonat de sodiu: un vf de cutit
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si stafide:

Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se freaca apoi galbenusurile crema cu uleiul si esenta. Apoi se combina cele 2 amestecuri si se adauga faina cat pt un aluat lipicios si moale moale, cam o cana si ceva) . Se adauga bicarbonatul stins cu lamaie si un praf de sare. Se mai adauga la final cacaua si stafidele dar si bucatele de ciocolata amaruie. Se toarna in formele de briosa (de hartie) in tava, cu ajutorul a 2 linguri. Deasupra se presara ciocolata rasa si se dau la cuptorul preincalzit (230grade) pt 20 de minute.(10 minute foc iute si ultimele 10 minute la 190 de grade).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ela 1

10.08.2010, 00:17

Julie 1

10.08.2010, 09:12

Ce crescute sunt briosele!

Julie 1

10.08.2010, 09:13

Si eu am tava...toate avem acum...sa vedeti ce-o sa umplem site-ul cu briose!! Mai ales cand o sa se apuce Ela!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose umplute cu budinca