Briose cu cirese si crema de branza

de Dea_Dea in Dulciuri, 9 Sep 2013 | 856 vizualizari

 

Rapide si gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri faina
  • o lingurita praf de copt
  • Cirese din dulceata
  • Ceva fin Cremos Delaco(crema de branza cu smantana)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cirese si crema de branza:

Albusurile se bat spuma , se adauga zaharul si coaja de lamaie si se mixeaza pana devin luciuoase. Se adauga galbenusurile frecate cu ulei , iar la final faina amestecata cu praful de copt.


Se pun formele in tava cu hartie de copt, se pune compozitia cu lingura, iar deasupta se pun cirese.


Se dau la cuptor la foc potrivit 30 -40 min. Se lasa sa se racoreasca, se scot din forme si se pune creme de branza deasupra.

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si fructe proaspete.

2

Se pot orna si cu ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cirese si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Rocsi 1

09.09.2013, 20:10

Ce dragalase

RuxyRux 1

09.09.2013, 22:39

Ce dragute sunt!

Lia_ 1

10.09.2013, 08:29

cred ca sunt bune dar ma cam ia de ochi turcoazul ala din frunzulite ... cred ca e de evitat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu malai si miez de lapte