Briose cu dovlecei

de sasha in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2013 | 4052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1 leg marar
  • 4 oua
  • 10 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 100g unt 
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5 linguri pesmet
  • smantana
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecei:

Legumele de spala si se piseaza prin blender. Se adauga untul moale, oule, unul cate unul, pesmetul , faina cu praful de copt ,mararul tocat fin si se mixeaza. Se da la cuptor pentru 40 de minute la 160 de grade. Cand s-au rumenit se serveste cu smantana si castraveti.



POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

sasha 1

20.04.2013, 09:34

Da gatesc si nu am gresit site-ul stiu ca nu mai sunt fete " frumoase" ca sa le placa gatitul uite ca sa nimerit sa fiu eu

Bya Ralu 1

20.04.2013, 18:12

foarte bune

sasha 1

20.04.2013, 18:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume