Quiche Lorraine

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 4510 vizualizari

 

Este reteta originala "de la mama ei"

 

INGREDIENTE

  • 300g sunculita
  • partea alba de la 1praz
  • 3linguri ulei de masline
  • 300g branza de capra sau alta branza
  • 7oua
  • 200ml smantana
  • 1pachet de foietaj
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Lorraine:

Sunculita taiata cubulete se pune intr-o tigaie cu ulei si se caleste impreuna cu prazul taiat rondele,dupa care se condimenteaza;se captuseste o forma de tort cu fundul detasabil cu aluat de foetaj,in interior se pune jumatate din prazul calit,deasupra bucatele de branza,4galbenusuri si 3oua intregi amestecate cu smantanase rastoarna peste branza apoi restul de praz;se da la cuptor 30min.

TIPS-URI

1

dupa plac,se serveste si calda

2

si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorraine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptor