Briose cu dulceata de capsuni

de Rocsi in Prajituri, 15 Iun 2011 | 9590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 100 gr unt
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • 13-15 linguri faina
  • dulceata de capsuni
  • 5-6 patratele ciocolata cu lapte
Portii: 21
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de capsuni:

Untul il punem la topit pe baie de aburi,apoi il lasam sa se raceasca.


Mixam ouale spuma cu zaharul,pe care il punem treptat,pana toate cristalele se topesc.


incorporam untul topit si esenta.


adaugam si laptele usor.


mai apoi praful de copt.


la urma punem faina treptat,pana obtinem consistenta dorita.


luam o tava de briose,o tapetam cu margarina si faina,sau daca aveti hartiute puneti hartiute,ca e mult mai usor.


punem in fiecare hartiuta o lingura plina de compozitie,apoi o lingurita dulceata capsuni,si iar o lingura compozitie.(daca le doriti mai mari ,puteti pune mai multa compozitie).


deasupra punem cubulete de ciocolata taiata.


dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita,30-35 minute


le scoatem si le lasam putin sa se racoreasca.


Ies pufoase si delicioase(poate confirma si Ionix ca m-a vizitat si a gustat din ele),doar ca s-a lasam dulceata pe fundul hartiutei,unde a fost capsuna intreaga nu s-a lasat.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Rocsi 1

18.06.2011, 11:19

ionela

Cris2711 1

18.06.2011, 16:12

Rocsi 1

20.06.2011, 20:02

cris

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Briose cu nectarine, gem si nuci