Briose cu dulceata de capsuni

de Rocsi in Prajituri, 15 Iun 2011 | 9006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 100 gr unt
  • 1 esenta vanilie
  • 1 praf de copt
  • 13-15 linguri faina
  • dulceata de capsuni
  • 5-6 patratele ciocolata cu lapte
Portii: 21
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de capsuni:

Untul il punem la topit pe baie de aburi,apoi il lasam sa se raceasca.


Mixam ouale spuma cu zaharul,pe care il punem treptat,pana toate cristalele se topesc.


incorporam untul topit si esenta.


adaugam si laptele usor.


mai apoi praful de copt.


la urma punem faina treptat,pana obtinem consistenta dorita.


luam o tava de briose,o tapetam cu margarina si faina,sau daca aveti hartiute puneti hartiute,ca e mult mai usor.


punem in fiecare hartiuta o lingura plina de compozitie,apoi o lingurita dulceata capsuni,si iar o lingura compozitie.(daca le doriti mai mari ,puteti pune mai multa compozitie).


deasupra punem cubulete de ciocolata taiata.


dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita,30-35 minute


le scoatem si le lasam putin sa se racoreasca.


Ies pufoase si delicioase(poate confirma si Ionix ca m-a vizitat si a gustat din ele),doar ca s-a lasam dulceata pe fundul hartiutei,unde a fost capsuna intreaga nu s-a lasat.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Rocsi 1

18.06.2011, 11:19

ionela

Cris2711 1

18.06.2011, 16:12

Rocsi 1

20.06.2011, 20:02

cris

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose pufoase cu ciocolata