Cheesecake triplu ciocolatos

de mirela0911 in Prajituri, 19 Mai 2011 | 3506 vizualizari

 

Aceasta reteta am gasit-o pe un site strain si de atunci visez la ea (de vreo sapt. jumate). A iesit atat de buuuuunnn..........

 

INGREDIENTE

  • 2 cups biscuiti simpli
  • 1 lg cacao
  • 100g unt topit
  • 1 kg branza dulce
  • 100g ciocolata alba
  • 1 cup zahar
  • 1 lgt esenta vanilie
  • 3 oua
  • 50g ciocolata amaruie
  • 300ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake triplu ciocolatos:

Se incalzeste cuptorul la 160 grade.


Biscuitii se zdrobesc fin si se amesteca cu cacaoa si untul topit (eventual mai adaugati unt daca considerati ca nu e suficient). Se toarna intr-o tava rotunda si se apasa bine doar pe fundul tavii. Eu am tapetat fundul tavii cu hartie de copt.


700g branza se bate cu 3/4 cup zahar si esenta de vanilie pana devine foarte cremoasa si fina. Din ciocolata alba pastram 2 patratele, iar restul se topeste pe baie de abur sau cuptor cu microunde. Se raceste usor si se adauga peste branza; se mixeaza. Se adauga ouale pe rand, mixand dupa fiecare la viteza mica. Se toarna compozitia peste crusta.


Se coace timp de 1 ora sau pana ce mijlocul este facut. Cu un cutit se trece pe marginea formei pt a desprinde compozitia. Se raceste complet.


Se mixeaza restul de branza si zahar pana la omogenizare. Din ciocolata amaruie pastram 2 patratele, restul o topim in 50ml frisca lichida. Dupa ce s-a racit usor adaugam peste branza si mixam bine. Frisca batuta bine se amesteca cu branza si se pune peste cheesecake.


Se orneaza cu aschii de ciocolata alba si neagra pastrata dupa imaginatie.


Se da la frigider pentru 4 ore dupa care se serveste!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake triplu ciocolatos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

mirela0911 1

22.05.2011, 22:51

Gina te servesc cu drag
Mersi Cris

gaby_gabytza 1

24.05.2011, 18:13

cat de bine arata

mirela0911 1

24.05.2011, 20:50

multumesc mult antici_gabitza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș din mugur de vițel, cu cartofi

de RODIMUR 5

ieri la 21:34

Prăjitură cu mac și cocos

de Meea 4

ieri la 20:35

Salata de farfalle, cu file de macrou în ulei

de RODIMUR 5

ieri la 18:28

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata,cafea si piscoturi