Briose cu dulceata de capsuni

de oanapl in Dulciuri, 5 Ian 2017 | 324 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 200 ml lapte
  • 100 g unt
  • 1 esenta rom
  • 1 praf de copt
  • 300 g faina dulceata de capsuni
  • Pentru ornat:
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 20 g zahar pudra
  • colorant rosu
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de capsuni:

Topesti untul pe baie de aburi, apoi il lasi sa se raceasca.

Mixezi ouale spuma cu zaharul pe care il pui treptat, pana toate cristalele se topesc. Incorporezi untul topit si esenta. Adaugi si laptele usor.

La final, pui faina cernuta cu praful de copt si cacaua si amesteci usor, pana se omogenizeaza compozitia.

Tapetezi tava de briose cu unt si faina. Pui o lingura plina de compozitie, apoi o lingurita dulceata de capsuni, si iar o lingura de compozitie


Introduci tava in cuptorul incins, la o 180 de grade C, pentru 30-35 minute.

Le scoti si le lasi putin sa se racoreasca.


Bati smantana cu zaharul pudra si apoi adaugi cateva picaturi de colorant si amesteci pana cand se omogenizeaza, apoi ornezi briosele.


Daca doresti poti servi aceste briose simple, fara a le orna. Sunt la fel de delicioase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

06.01.2017, 16:02

Rocsi 1

06.01.2017, 19:00

dantes 1

07.01.2017, 11:54

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
Briose pufoase cu ciocolata