Briose cu dulceata de capsuni

de oanapl in Dulciuri, 5 Ian 2017 | 2333 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 200 ml lapte
  • 100 g unt
  • 1 esenta rom
  • 1 praf de copt
  • 300 g faina dulceata de capsuni
  • Pentru ornat:
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 20 g zahar pudra
  • colorant rosu
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de capsuni:

Topesti untul pe baie de aburi, apoi il lasi sa se raceasca.
Mixezi ouale spuma cu zaharul pe care il pui treptat, pana toate cristalele se topesc. Incorporezi untul topit si esenta. Adaugi si laptele usor.
La final, pui faina cernuta cu praful de copt si cacaua si amesteci usor, pana se omogenizeaza compozitia.
Tapetezi tava de briose cu unt si faina. Pui o lingura plina de compozitie, apoi o lingurita dulceata de capsuni, si iar o lingura de compozitie

Introduci tava in cuptorul incins, la o 180 de grade C, pentru 30-35 minute.
Le scoti si le lasi putin sa se racoreasca.

Bati smantana cu zaharul pudra si apoi adaugi cateva picaturi de colorant si amesteci pana cand se omogenizeaza, apoi ornezi briosele.

 Daca doresti poti servi aceste briose simple, fara a le orna. Sunt la fel de delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose umplute cu budinca