Briose cu dulceata de cirese

de alilianaa in Prajituri, 15 Mai 2014 | 858 vizualizari

 

Un dulce rapid..

 

INGREDIENTE

  • 70 g unt
  • 120 g zahar
  • 3 oua
  • 5 linguri faina
  • 2 g drojdie pulbere
  • esenta de vanilie
  • 12 cirese din dulceata
  • un praf de sare
  • 3 linguri cu apa
  • zahar vanilat pentru pudrat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de cirese:

Ouale se bat intregi cu zaharul si un praf de sare pana cresc ca volum. Sa adauga esenta de vanilie, untul topit si drojdia pulbere. Se omogenizeaza bine toate. Se scot telurile mixerului si adaugam faina lingura cu lingura cu o lingura de lemn, amestecand de jos in sus. La final se adauga apa, se omogenizeaza. Se pune compozitia in formele de briose care au fost tapetate cu hartie. In fiecare briosa se pune cate o cireasa din dulceata. Se da la cuptor pantru 30 min, la foc mediu.


Se scot din cuptor, se da la rece, se pudreaza cu zahar vanilat.

 

TIPS-URI

1

prajitura are o textura densa, buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

alilianaa 1

15.05.2014, 20:55

Simona, Rocsi va multumesc

Irina 1

15.05.2014, 21:22

mmm, pufoase, dragalase si dulci!

alilianaa 1

17.05.2014, 10:45

Irina, multumesc..a fost genul de dulce cerut de copii ,, acum"!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose umplute cu budinca