Briose cu dulceata de visine

de Valclaudia in Prajituri, 2 Oct 2012 | 5014 vizualizari

 

Sincer am vrut sa testez formele pe care le comandasem de la Avon. Si am fost foarte incantata de rezultat....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 ml lapte rece
  • 6 linguri de zahar
  • 8 linguri de faina
  • putin praf de copt
  • cateva lingurite de dulceata si putin zahar pudra pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dulceata de visine:

Amestecam ingredientele ca pentru blat, formele le-am uns cu putin ulei pentru ca erau la prima folosire. Am impartit compozitia in cele 12 forme , am adaugat fiecarei briose un mot de dulceata si le-am trimis la copt pentru 15 minute, la 180 grade ( in cuptorul preincalzit).


Au iesit aproape singure din forme, le-am pudrat si le-am servit cu lapte rece.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

La Ancuta 1

11.10.2012, 20:11

La multi ani cu multa sanatate!!!

Poliana 1

11.10.2012, 22:30

La multi ani Claudia!!!

Bucataras 1

11.10.2012, 23:57

La multi ani, Claudia, tot ce-ti doresti!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Pandispan marmorat