Briose cu finetti

de susu in Dulciuri, 1 Ian 2011 | 3735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 100 ml lapte la temperatura camerei
  • 2 oua mari la temperatura camerei
  • 50 g zahar
  • 70 g unt la temperature camerei
  • Esenta de vanilie sau zahar vanilat
  • 150 g nutella la temperatura camerei
  • 2 lingurite praf de copt
  • Cateva linguri de cognac
  • Esenta de rom

Pentru umplutura :

  • nuci,
  • ciocolata sau o bucatica de banana

Pentru decor

  • ciocolata glazurata,
  • fulgi de ciocolata sau orice altceva doriti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu finetti:

Zaharul se mixeaza cu ouale si esentele dupa care se adauga untul.Frecam in continuare crema adaugand si ciocolata moale si la sfarsit subtiem cu laptele. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Putem adauga fulgi de ciocolata sau nuci in compozitie. Eu am umplut pe jumatate formele si am pus la mijloc nuci, bucatele de ciocolata sau stafide hidratate in cognac. Se coc pe gratarul din mijloc la foc mic. Se glazureaza cu ciocolata si fulgi de ciocolata. Am vrut sa decorez cu fulgi de cocos verde, nuca sau stafide dar le-am lasat mai simple, in doua nuante.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu finetti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

onuta 1

01.01.2011, 18:56

gustoase

La Ancuta 1

01.01.2011, 19:59

tare bune trebuie sa fie

LUK 1

02.01.2011, 14:46

frumoase si bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Magic Bars sau Prajitura Magica