Crema de zahar ars cu lapte de soia Joya

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Mai 2013 | 3826 vizualizari

 

Pentru ca tot am primit ''o gramada de lapte soia'',am zis ca e musai sa-l intrebuintez.Azi chiar nu aveam chef de nimic complicat,asa ca am incercat varianta asta cu lapte de soia.Adevarul e ca am riscat ,nu stiam cum se comporta laptele asta la cuptor,a iesit cu un aspect granulat mai putin estetic dar cu un gust foarte bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte Joya calciu
  • 200 g zahar
  • 7 oua
  • 1 esenta rom
  • 6 linguri zahar pentru caramel
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars cu lapte de soia Joya:

Mai intai am ars clele 6 linguri de zahar intr-un vas de yena,am imbracat vasul cu zaharul lichefiat si am lasat sa se raceasca.


Am separat albusurile de galbenus si am batut albusurile,dar nu foarte mult,cat sa aiba o consistenta mai lichida...galbenusurile cu zaharul le-am frecat pana au devenit o spuma,am adaugat esenta si apoi albusurile,omogenizand compozitia ,la final am adaugat laptele de soia si am turnat compozitia in vasul de yena.


Am bagat vasul la cuptor cca 1 1/2 min...Se poate servi si calda si rece....

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars cu lapte de soia Joya" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

01.05.2013, 20:54

cam ai de lucru acuma Leoaico ))
faina crema

Rocsi 1

01.05.2013, 22:24

Buna crema de zahar ars si cred ca laptele de soia nu ii schimba deloc gustul

MotanLaOale 1

02.05.2013, 00:04

buna buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si crema de zahar ars