Crema de zahar ars cu lapte de soia Joya

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Mai 2013 | 2157 vizualizari

 

Pentru ca tot am primit ''o gramada de lapte soia'',am zis ca e musai sa-l intrebuintez.Azi chiar nu aveam chef de nimic complicat,asa ca am incercat varianta asta cu lapte de soia.Adevarul e ca am riscat ,nu stiam cum se comporta laptele asta la cuptor,a iesit cu un aspect granulat mai putin estetic dar cu un gust foarte bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte Joya calciu
  • 200 g zahar
  • 7 oua
  • 1 esenta rom
  • 6 linguri zahar pentru caramel
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars cu lapte de soia Joya:

Mai intai am ars clele 6 linguri de zahar intr-un vas de yena,am imbracat vasul cu zaharul lichefiat si am lasat sa se raceasca.


Am separat albusurile de galbenus si am batut albusurile,dar nu foarte mult,cat sa aiba o consistenta mai lichida...galbenusurile cu zaharul le-am frecat pana au devenit o spuma,am adaugat esenta si apoi albusurile,omogenizand compozitia ,la final am adaugat laptele de soia si am turnat compozitia in vasul de yena.


Am bagat vasul la cuptor cca 1 1/2 min...Se poate servi si calda si rece....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars cu lapte de soia Joya" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

01.05.2013, 20:54

cam ai de lucru acuma Leoaico ))
faina crema

Rocsi 1

01.05.2013, 22:24

Buna crema de zahar ars si cred ca laptele de soia nu ii schimba deloc gustul

MotanLaOale 1

02.05.2013, 00:04

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars cu coniac