Crema de zahar ars cu lapte de soia Joya

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Mai 2013 | 2784 vizualizari

 

Pentru ca tot am primit ''o gramada de lapte soia'',am zis ca e musai sa-l intrebuintez.Azi chiar nu aveam chef de nimic complicat,asa ca am incercat varianta asta cu lapte de soia.Adevarul e ca am riscat ,nu stiam cum se comporta laptele asta la cuptor,a iesit cu un aspect granulat mai putin estetic dar cu un gust foarte bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte Joya calciu
  • 200 g zahar
  • 7 oua
  • 1 esenta rom
  • 6 linguri zahar pentru caramel
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars cu lapte de soia Joya:

Mai intai am ars clele 6 linguri de zahar intr-un vas de yena,am imbracat vasul cu zaharul lichefiat si am lasat sa se raceasca.


Am separat albusurile de galbenus si am batut albusurile,dar nu foarte mult,cat sa aiba o consistenta mai lichida...galbenusurile cu zaharul le-am frecat pana au devenit o spuma,am adaugat esenta si apoi albusurile,omogenizand compozitia ,la final am adaugat laptele de soia si am turnat compozitia in vasul de yena.


Am bagat vasul la cuptor cca 1 1/2 min...Se poate servi si calda si rece....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars cu lapte de soia Joya" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

01.05.2013, 20:54

cam ai de lucru acuma Leoaico ))
faina crema

Rocsi 1

01.05.2013, 22:24

Buna crema de zahar ars si cred ca laptele de soia nu ii schimba deloc gustul

MotanLaOale 1

02.05.2013, 00:04

buna buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de zahar ars si migdale caramelizate