Briose cu Finetti si ness

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 5 Noi 2010 | 6317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 g unt
  • 120 ml lapte
  • 300 g faina
  • 100 g zahar
  • 100 g finetti
  • 1 praf de copt
  • 2 oua
  • 1 lingurita de ness
  • 2 linguri nuca tocata grosier(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu Finetti si ness:

Se mixeaza zaharul,untul partial topit si ouale.Se adauga lapte si se omogenizeaza,apoi finetti.La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt,ness-ul si nuca tocata si se omogenizeaza.


Compozitia se toarna in forme de briose tapetate cu hartie de copt si se dau la cuptor pana trec testul scobitorii.La sfarsit focul trebuie lasat 5 min la maxim,dupa ce a fost preincalzit,apoi la mediu si spre final mic.


O parte le-am servit cu mousse de finetti,adica 3 linguri mari de frisca batuta le-am amestecat cu 2 linguri de finetti si o parte simple!au iesit 18 bucati,in 6 dintre ele am pus deasupra si 1/2 lingurita de finetti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu Finetti si ness" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

05.11.2010, 21:03

super buneeee

La Ancuta 1

07.11.2010, 21:42

vanilla 1

09.11.2010, 16:28

MA BAG SI EU LA O BRIOSA...SI VIN SI CU CAFEAUA

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata (reteta video)