Briose cu Finetti si ness

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 5 Noi 2010 | 5246 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 g unt
  • 120 ml lapte
  • 300 g faina
  • 100 g zahar
  • 100 g finetti
  • 1 praf de copt
  • 2 oua
  • 1 lingurita de ness
  • 2 linguri nuca tocata grosier(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu Finetti si ness:

Se mixeaza zaharul,untul partial topit si ouale.Se adauga lapte si se omogenizeaza,apoi finetti.La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt,ness-ul si nuca tocata si se omogenizeaza.


Compozitia se toarna in forme de briose tapetate cu hartie de copt si se dau la cuptor pana trec testul scobitorii.La sfarsit focul trebuie lasat 5 min la maxim,dupa ce a fost preincalzit,apoi la mediu si spre final mic.


O parte le-am servit cu mousse de finetti,adica 3 linguri mari de frisca batuta le-am amestecat cu 2 linguri de finetti si o parte simple!au iesit 18 bucati,in 6 dintre ele am pus deasupra si 1/2 lingurita de finetti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu Finetti si ness" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

05.11.2010, 21:03

super buneeee

La Ancuta 1

07.11.2010, 21:42

vanilla 1

09.11.2010, 16:28

MA BAG SI EU LA O BRIOSA...SI VIN SI CU CAFEAUA

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti