Prajitura cu morcovi si migdale

de anamaria33 in Prajituri, 3 Aug 2014 | 1422 vizualizari

 

Prajitura am facut-o de multe ori si de fiecare data musafirilor mei le-a placut foarte mult.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g miere de albina
  • coaja razalita si sucul de la o jumatate de lamaie
  • 300 g morcovi razaliti
  • 300 g migdale macinate
  • 60 g faina (la alegere-alba, neagra,...)
  • un varf de cutit de sare
  • o lingurita bicarbonat sau praf de copt
  • putina margarina pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu morcovi si migdale:

Separam ouale. Galbenusurile si mierea de albine le amestecam pana obtinem o pasta spumoasa dupa care adaugam zeama si coaja de lamaie, morcovii, migdalele, faina, sarea si praful de copt sau bicarbonatul.


Albusul de ou il batem spuma si cu mare grija il amestecam cu restul compozitiei.


Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava rotunda unsa in prealabil cu putina margarina si se da la cuptor la 180°C intre 40-50 de min.


Prajitura poate fi incercata daca e gata cu o scobitoare.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu morcovi si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

anamaria33 1

05.08.2014, 07:19

Bine v-am găsit

Panacris 1

13.08.2014, 17:21

Bine ai venit!

Andreea Caroline 1

23.09.2014, 20:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
PRAJITURA CU CREMA DE VANILIE SI BEZEA