Salam de biscuiti reteta

de gugugh in Prajituri, 21 Oct 2010 | 5071 vizualizari

 

 Salam de biscuiti reteta

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 500 gr biscuiti populari maruntiti
  • 150 gr zahar
  • 200 gr rahat cu fructe taiat cubulete
  • 150 gr nuca macinata
  • 200 ml apa
  • 100 gr stafide
  • 200 gr unt
  • 3 linguri cacao neagra
  • esenta rom
  • 100 gr nuca cocos optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta


Apa, zaharul si cacaoa se fierb , se adauga rahatul , stafidele (puse in prealabil la macerat in putin alcool la alegere), untul si se amesteca bine.


Dupa cateva clocote se ia de pe foc si se adauga esenta de rom si biscuitii si optional nuca de cocos.


Se amesteca bine de tot pentru ca biscuitii sa absoarba o parte din compozitia lichida.


Se pune compozitia intr.o folie transaprenta si se ruleaza ca un baton de salam. Se da la rece pt cateva ore

 

TIPS-URI

1

nuca se coace putin dar nu f rau sa nu se arda

2

pt un aspect dragut se pudreaza folia transparenta cu nuca de cocos colorat

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

onuta 1

22.10.2010, 13:50

preferatul meu. vin si eu.

Pasiune pentru bucatarie 1

30.10.2010, 19:55

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 17:06

tare bun simona

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cu ciocolata si capsuni