Salam de biscuiti reteta

de gugugh in Prajituri, 21 Oct 2010 | 7020 vizualizari

 

 Salam de biscuiti reteta

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 500 gr biscuiti populari maruntiti
  • 150 gr zahar
  • 200 gr rahat cu fructe taiat cubulete
  • 150 gr nuca macinata
  • 200 ml apa
  • 100 gr stafide
  • 200 gr unt
  • 3 linguri cacao neagra
  • esenta rom
  • 100 gr nuca cocos optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta

Apa, zaharul si cacaoa se fierb , se adauga rahatul , stafidele (puse in prealabil la macerat in putin alcool la alegere), untul si se amesteca bine.

Dupa cateva clocote se ia de pe foc si se adauga esenta de rom si biscuitii si optional nuca de cocos.

Se amesteca bine de tot pentru ca biscuitii sa absoarba o parte din compozitia lichida.

Se pune compozitia intr.o folie transaprenta si se ruleaza ca un baton de salam. Se da la rece pt cateva ore

TIPS-URI

1

nuca se coace putin dar nu f rau sa nu se arda

2

pt un aspect dragut se pudreaza folia transparenta cu nuca de cocos colorat

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca