Briose cu fructe confiate

de -Licurici- in Dulciuri, 20 Dec 2015 | 1481 vizualizari

 

Briose delicioase pentru Mos Craciun

 

INGREDIENTE

  • 100g margarina savoare de unt Rama;
  • 150g zahar;
  • 2 pliculete zahar vanilat;
  • 2 oua;
  • 120ml lapte;
  • 250g faina;
  • un pliculet praf de copt;
  • 80 g fructe confiate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fructe confiate:


  1. Se separa albusurile de galbenusuri, iar margarina se topeste.

  2. Margarina se mixeaza impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile, apoi se adauga laptele si se amesteca.

  3. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se incorporeaza in cealalta compozitie.

  4. Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt.

  5. Se adauga cate o lingura din compozitie in fiercare forma, apoi se aseaza fructe confiate si se baga la cuptorul preincalzit pentru 15-20 min sau se poate face testul cu scobitoarea.

 

TIPS-URI

1

Formele de briose se ung cu unt, ulei, margarina etc sau se pun cosulete de hartie.

2

Din aceasta compozitie ies 12 briose mari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

22.12.2015, 13:28

Gicuta69 1

23.12.2015, 07:28

-Licurici- 1

23.12.2015, 07:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac fara framantare