Briose cu fructe de padure

de cristinne in Prajituri, 6 Mar 2011 | 4147 vizualizari

 

Desert de 8 martie: Briose cu fructe de padure

In ton cu martisorul: alb cu rosu:)

 

INGREDIENTE

  • o cana de faina;
  • 5 linguri zahar;
  • 2 lingurite praf de copt;
  • 1/2 lingurita sare;
  • 2 oua;
  • 1 cana lapte;
  • 1/4 cana ulei;
  • fructe de padure congelate (si dezghetate): afine, mure, zmeura, coacaze, capsuni,etc.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fructe de padure:



Se amesteca toate ingredientele uscate (sarea, zaharul, faina) si se face o gaura in mijloc.


Se amesteca ingredientele lichide si se toarna apoi peste cele uscate in gaura formata. Se incorporeaza toate. Se pot adauga fructele acum in compozitie, sau in tava deasupra compozitiei in forma de briose. Se coc in cuptorul preincalzit timp de 20 de minute. Se face testul scobitorii. Sunt pufoase, usoare si dulci-acrisoare.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:57

adry88 1

11.06.2011, 17:13

Panacris 1

12.02.2013, 17:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu nuca si marmelada