Prajitura ''Broasca testoasa"

de Constelatialeu in Prajituri, 16 Ian 2013 | 2382 vizualizari

 

Ce pot sa spun,e o broasca testoasa delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • Rulada 2 bucati
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • un praf de sare
  • gem
  • Crema
  • 500 g branza de vaci
  • 200 ml smantana din aia mai grasa
  • 6 linguri zahar pudra
  • 10 g gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ''Broasca testoasa":

Rulada


Se bat albusurile spuma cu praful de sare si zaharul, se adauga galbenusurile si faina. Se imparte in doua si se fac doua rulade. Pe un servet umed rastorn compozitia scoasa din cuptor si o rulez, ca sa nu se rupa. Cand sunt reci se umplu cu gem, fiecare ce preferinte are si se feliaza.


Crema:


Se amesteca branza dulce cu zaharul si smantana. Se hidrateaza gelatina cu apa rece apoi se incalzeste cateva minute pe baie de abur (am inteles ca merge si in cuptorul cu microunde, n-am incercat asa ca nu garantez nimic). Se adauga in crema de branza si se omogenizeaza. Se ia un vas oval de preferat se pune folie alimentara si se tapeteaza cu feli de rulada, se adauga compozitia si se lasa sa se intareasca. A doua zi se rastoarna si se orneaza, formand din felii de rulada capul si picioarele broscutei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ''Broasca testoasa"" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

16.01.2013, 19:51

Ce draguta

Sim0na 1

17.01.2013, 21:49

ce haioasa este..

Alinutza80 1

22.01.2013, 18:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si sos de fructe