Prajitura ''Broasca testoasa"

de Constelatialeu in Prajituri, 16 Ian 2013 | 2150 vizualizari

 

Ce pot sa spun,e o broasca testoasa delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • Rulada 2 bucati
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • un praf de sare
  • gem
  • Crema
  • 500 g branza de vaci
  • 200 ml smantana din aia mai grasa
  • 6 linguri zahar pudra
  • 10 g gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ''Broasca testoasa":

Rulada

Se bat albusurile spuma cu praful de sare si zaharul, se adauga galbenusurile si faina. Se imparte in doua si se fac doua rulade. Pe un servet umed rastorn  compozitia scoasa din cuptor si o rulez, ca sa nu se rupa. Cand sunt reci se umplu cu gem, fiecare ce preferinte are si se feliaza.

Crema:

Se amesteca branza dulce cu zaharul si smantana. Se hidrateaza gelatina cu apa rece apoi se incalzeste cateva minute pe baie de abur (am inteles ca merge si in cuptorul cu microunde, n-am incercat asa ca nu garantez nimic). Se adauga in crema de branza si se omogenizeaza. Se ia un vas oval de preferat se pune folie alimentara si se tapeteaza cu feli de rulada, se adauga compozitia si se lasa sa se intareasca. A doua zi se rastoarna si se orneaza, formand din felii de rulada capul si picioarele broscutei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ''Broasca testoasa"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

Rocsi

Rocsi 1

16.01.2013, 19:51

Ce draguta

Sim0na

Sim0na 1

17.01.2013, 21:49

ce haioasa este..

Alinutza80

Alinutza80 1

22.01.2013, 18:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!