Briose cu fructe goji

de Bucataras Medi in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 4734 vizualizari

 

Sursa de inspiratie pentru aceasta reteta a fost bucataras Ioana. Vroiam ceva pufos, foarte pufos si sa stii ca aceste briose intr-adevar sunt pufoase......eu in loc de ciocolata am folosit cacao si am pus si o mana de fructe goji in compozitie. Ioana, sa stii ca au iesit asa cum imi doream ,iti multumesc !
O reteta extraordinar de usoara dar si extraordinar de buna.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 20 linguri zahar
  • 20 linguri faina
  • 16 linguri ulei
  • 16 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • o mana fructe goji
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fructe goji:

Se pun intr-un vas pe rand ouale,zaharul,zaharul vanilat uleiul , laptele si cacao si se mixeaza bine.Se adauga putin cate putin faina in care am pus si praful de copt.La final se adauga si fructele goji se se amesteca bine pentru o buna omogenizare.Acest amestec se toarna in forme de briose ,deasupra am mai pus cateva fructe goji si se da la cuptor.Se face testul scobitorii si cand sunt gata coapte se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca si................pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fructe goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bucataras Medi 1

05.08.2010, 12:34

Multumesc, Julie...............

Bucataras Medi 1

05.08.2010, 12:34

Rosci, pentru tine am pastrat doua................

ntn_violeta 1

22.01.2011, 20:30

Uauu...o reteta minunata ! In afara faptului ca sunt extraordinar de pufoase sunt si f.f.f. usor de facut .MULTUMESC

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Dovlecei pane

ieri la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Donauwellen - Valurile Dunarii