Briose cu fructe uscate

de Sim0na in Prajituri, 7 Iun 2012 | 1627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 ml lapte
  • 250 ml ulei
  • 500 g zahar
  • 750 g faina
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 300 g fructe uscate (kiwi, capsuni, ananas, cirese, banane)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fructe uscate:

Am batut albusurile spuma, apoi am adaugat zaharul mixand continuu, pana se topeste zaharul.


Am adaugat galbesurile pe rand, uleiul, zaharul vanilat si laptele, mixand continuu.


Am oprit 3 linguri de lapte in care am stins praful de copt.


La compozitie am adaugat si praful de copt stins, apoi faina in ploaie, mixand pana incorporam toate ingredientele.


Fructele le-am pus la hidratat in apa calduta cu esenta de rom, apoi le-am scos si le-am lasat la scurs.


La final le-am adaugat si pe aceastea la compozitie.


Am uns formele cu putin ulei si am turnat compozitia in ele, apoi am dat la cuptor pentru 20 min sau pana sunt gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fructe uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

08.06.2012, 08:35

frumusele si delicioase

BuburuzaBubu 1

08.06.2012, 09:41

bettyC 1

12.06.2012, 11:56

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Covrigi polonezi insiropati