Briose cu fulgi de ciocolata

de butoiaurora76 in Prajituri, 10 Iul 2013 | 4943 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 g zahar praf
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 oua
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 75 ml lapte
  • 125 ml ulei
  • 40 g fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Se pregatesc 12 forme din hartie pe o tava si se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.


Se amesteca bine cu o lingura intr-un bol ingredientele uscate. Se adauga ouale, laptele si uleiul si se bat bine cu mixerul sau cu telul aprox. 2 minute pana obtinem un aluat lucios.


Se adauga jumatate din fulgii de ciocolata si se incorporeaza usor cu telul. Se dozeaza aluatul in cantitati egale in forme si se presara deasupra fulgii de ciocolata ramasi.


Se coc timp de 25 de minute, apoi se lasa sa se raceasca si se servesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

10.07.2013, 23:10

Ligia Bxl 1

10.07.2013, 23:11

ce frumuseti

ionela2682 1

11.07.2013, 09:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole alba cu ceafa afumata

ieri la 23:13

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Briose de vanilie cu fulgi de ciocolata