Briose cu gem

de luminita20_2006 in Prajituri, 21 Ian 2011 | 2308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar  gem pere(250ml)sau de care aveti
  • -2 oua
  • -1 lingurita bicarbonat stins
  • -1 pahar faina
  • -1 pahar zahar
  • -50 ml ulei
  • -nuci din dulceata
  • Glazura royal iceing
  • -1 albus ou
  • -200 gr zahar pudra
  • -zeama de la jumate lamaie
  • -colorant
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu gem:

Se amesteca gemul cu bicarbonatl stins pana cand acesta incepe sa creasca apoi se adauga oualele se mixeaza bine, zaharul uleiul si faina. Se toarna in forme de briose se pune cate o nuca din dulceata de nuci si se coc timp de 25 min.



Glazura: se bate cu mixerul albusul de ou dupa care se adauga cate putin zahar . cand se obtine o crema groasa care nu curge este gata. Se orneaza dupa imaginatie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

21.01.2011, 22:01

ce frumoase si ce culoare

lilik 1

21.01.2011, 22:39

RuxyRux 1

23.01.2011, 20:00

Cata culoare si ce frumusete!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose cu afine si ciocolata