Briose cu gem

de luminita20_2006 in Prajituri, 21 Ian 2011 | 1874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar  gem pere(250ml)sau de care aveti
  • -2 oua
  • -1 lingurita bicarbonat stins
  • -1 pahar faina
  • -1 pahar zahar
  • -50 ml ulei
  • -nuci din dulceata
  • Glazura royal iceing
  • -1 albus ou
  • -200 gr zahar pudra
  • -zeama de la jumate lamaie
  • -colorant
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu gem:

Se amesteca gemul cu bicarbonatl stins pana cand acesta incepe sa creasca apoi se adauga oualele se mixeaza bine, zaharul uleiul si faina. Se toarna in forme de briose se pune cate o nuca din dulceata de nuci si se coc timp de 25 min.



Glazura: se bate cu mixerul albusul de ou dupa care se adauga cate putin zahar . cand se obtine o crema groasa care nu curge este gata. Se orneaza dupa imaginatie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

21.01.2011, 22:01

ce frumoase si ce culoare

lilik 1

21.01.2011, 22:39

RuxyRux 1

23.01.2011, 20:00

Cata culoare si ce frumusete!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
BRIOSE NEGRESE