Placinta cu ciuperci

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 24 Apr 2010 | 3698 vizualizari

 

rapida si buna

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi pt placinta bella
  • 300 de gr ciuperci proaspete
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare
  • pier
  • 3 linguri mari de smantana
  • 1 ou
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ciuperci:

Se lasa foile sa se dezghete la temperatura camerei, facem umplutura astfel:


Calim ceapa in putin ulei de masline, dupa care punem si ciupercile taiate marunt si le lasam pana se inmoaie si scade apa pe care si-o lasa ele, luam vasul de pe fos si lasam sa se racoreasca, dupa ce s-a racorit adaugam samantana si omegenizam bine compozitia.


Intre timp pregatim foile:


Ungem tava cu ulei si punem prima foaie ( se umbla cu f mare grija pt k sunt f frgile), dupa care ungem fiecare foaie in parte cu putin ulei si la fiecare 3 foi punem umplutura, iar deasupra ungem cu oul, se da la cuptor cca 30 de min, dupa ce ati scos tava din cuptor stopiti cu putina apa si acoperiti cu un prosop ca 15-20 min, pt a se inmuia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

24.04.2010, 15:24

nu pot sda furucil inca.mai tarziu cand apar revin dana

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 18:45

merge tare greu azi site-ul, am postat la 6 de dim retetele si nici acum nu au aparut la retete noi

Rocsi 1

24.04.2010, 19:45

ce imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brinzoaice (din aluat pentru cozonac)