Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
PREPARARE FOI :
Se amesteca toate ingredientele pana obtinem un aluat. Acesta se framanta si se imparte in 4 parti egale. Fiecare foaie se coace aproximativ 15 min la 180°C .
PREPARARE CREMA:
Se freaca untul cu zaharul si apoi compozitia se amesteca cu grisul racit in care am adaugat coaja si sucul de la lamaie.
In final asamblam prajitura: Se pune peste o foaie crema, apoi alta foaie si se repeta operatiunea. Pe una din foi eu am pus si putin gem de caise, un strat foarte subtire…Pentru topping am folosit crema de gris si am presarat nuca macinata. Prajitura va sta minim 24 de ore la frigider pentru ca foile sa se moaie. Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola