briose cu gem

de gaby_duceag in Dulciuri, 18 Dec 2009 | 5710 vizualizari

COMENTARII (39)

nyana 1

18.12.2009, 16:07

bune bune

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:19

gaby_duceag 1

18.12.2009, 17:41

da,perfecte cu o cana de lapte

ionix 1

18.12.2009, 21:15

gabitzo, ia da si tu o tava la tanti aici... trebuie sa-mi iau si eu o tava de asta pt briose... o sa dau un add la lista trimisa mosului
ps: sa ai un sfarsit de saptamana frumos alaturi de cei drgai... ti tzuc di nu ti viezi nah, ca stiu si yo moldoviniesti

Teo 1

18.12.2009, 21:15

privindu-le, parca le-am si simtit gustul, mirosul....

Michelle 1

18.12.2009, 21:52

gaby_duceag 1

18.12.2009, 23:54

Eu..recunosc..am scapat putin mai multa faina(asta pt ca NICIODATA nu cantaresc nimic,nu masor nimic)dar sunt tare,tare bune.si copiilor le-au placut cu lapticsi asta e tot ce conteaza.maine as incerca cu cacao,o reteta..dau eu o cautare....Ionix,sunt primele mele briosenici eu n-am avut forme,daca vrei,iti pot trimite.multumesc mult.si voua la fel

gaby_duceag 1

18.12.2009, 23:58

Teo,Michelle

ionix 1

19.12.2009, 10:20

nici eu nu cantaresc de obicei... pun dupa ochi, vreau sa cred despre mine ca am ochiul format... vezi, sunt si modesta o sa-mi cumpar si eu tavita de asta ca a ta si-o sa fac si eu briose la fel... numa' ca ale mele n-o sa fie asa frumoase... eu nu prea le am cu estetica in bucatarie, sunt in autotraining

gaby_duceag 1

19.12.2009, 11:10

nici io,fii linistita,c-am vazut nota 3 si-am zis ca-i pe buna dreptate,pe bune.o adimr pe miha ce faine la face,toate.bai,sper sa nu si-o ia in cap

Miha 1

19.12.2009, 13:53

De mine era vorba?

gaby_duceag 1

19.12.2009, 13:57

nuuuu.fugi de aici,alta miha,de pe alt site,n-o cunosti tu

Miha 1

19.12.2009, 15:02

Atunci fa si mie cunostinta cu ea, sa mai invat cate ceva.

gaby_duceag 1

19.12.2009, 15:03

ionix 1

19.12.2009, 21:33

nu si-o ia in cap... moldovencele-s cu picioarele pe pamant

gaby_duceag 1

19.12.2009, 22:08

zau?eu reprezint atunci exceptia

ionix 1

20.12.2009, 10:15

mah, tu esti cu poalele-n cap dar picioarele le-am vazut pe pamant... eh, poate mai plutesti cateodata

gaby_duceag 1

20.12.2009, 10:16

da,da,m-ai scos

ionix 1

20.12.2009, 10:19

sunt si eu buna la ceva

Bucataras Dragos 1

20.12.2009, 10:53

ce dezbateri pe tema gastronomica am gasit aici

ionix 1

20.12.2009, 11:02

nu-i asa Dragos??? adevarat "cenaclu" pe teme culinare.....

Bucataras Dragos 1

20.12.2009, 11:47

cica aici trebuia sa vorbim de briosele lui gaby nu de alceva

gaby_duceag 1

20.12.2009, 13:31

NEH...MIE-MI PLAC DEVIERILE

ionix 1

20.12.2009, 18:32

pai, vorbim vorbim... dar cu subinteles... eh, suntem subtile rau de tot noi doua... niste genii neintelese

gaby_duceag 1

20.12.2009, 19:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crema prajita cu lamaie si scortisoara