Briose cu gem si vanilie

de ionela2682 in Prajituri, 12 Oct 2010 | 5316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani de lapte,
  • 1 pastaie vanilie ( am folosit zahar si esenta de vanilie),
  • 1 1/2 ceşti de zahăr,
  • 2/3 ceasca ulei vegetal,
  • 2 oua,
  • 3 1/2 cesti faina,
  • 1 linguriţă praf de copt,
  • 1 lingurita nucsoara,
  • 1 linguriţă de sare,
  • 1/2 linguriţă scorţişoară,
  • 1/2 cana gem de zmeura ( am folosit de capsuni),
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu gem si vanilie:

-laptele se pune la fiert ,se adauga zaharul si esenta de vanilie si se lasa sa se raceasca


-se amesteca zaharul,uleiul,si ouale in laptele racit


-faina se amesteca cu praful de copt,scortisoara ,nucsoara si sarea si se adauga peste compozitia de mai sus



--se amesteca bine pana se omogenizeaza


-tava se unge si tapeteaza cu faina ,dupa care se pune jumatate din compozitie, se adauga 1 lg de gem si se acopera cu restul de compozitie



-se coc in cuptorul inc-am uns cu gem dupa ce s-au racit.ins pana se rumenesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu gem si vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

madi_marin 1

14.10.2010, 14:23

SI EU LE-AM SCRIS, A SEMNALAT SI BUCATARAS SI LE-A ELIMINAT DIN CONCURS....NU LE-AM MAI VAZUT POSTATE, DECI MERGE....

ionela2682 1

14.10.2010, 18:46

k Madi o sa scriu si bucatarasului sa vad ce zice!

ionela2682 1

15.10.2010, 14:07

dupa o singura sesizare la cei de la Beko ,am rezolvat problema in sensul ca a fost eliminata din concurs!Inca o data rusine celor care se preteaza la asa ceva!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu gem de prune