Briose cu gem si vanilie

de ionela2682 in Prajituri, 12 Oct 2010 | 2748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani de lapte,
  • 1 pastaie vanilie ( am folosit zahar si esenta de vanilie),
  • 1 1/2 ceşti de zahăr,
  • 2/3 ceasca ulei vegetal,
  • 2 oua,
  • 3 1/2 cesti faina,
  • 1 linguriţă praf de copt,
  • 1 lingurita nucsoara,
  • 1 linguriţă de sare,
  • 1/2 linguriţă scorţişoară,
  • 1/2 cana gem de zmeura ( am folosit de capsuni),
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu gem si vanilie:

-laptele se pune la fiert ,se adauga zaharul si esenta de vanilie si se lasa sa se raceasca




-se amesteca zaharul,uleiul,si ouale in laptele racit




-faina se amesteca cu praful de copt,scortisoara ,nucsoara si sarea si se adauga peste compozitia de mai sus






--se amesteca bine pana se omogenizeaza




-tava se unge si tapeteaza cu faina ,dupa care se pune jumatate din compozitie, se adauga 1 lg de gem si se acopera cu restul de compozitie






-se coc in cuptorul inc-am uns cu gem dupa ce s-au racit.ins pana se rumenesc


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu gem si vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

madi_marin 1

14.10.2010, 14:23

SI EU LE-AM SCRIS, A SEMNALAT SI BUCATARAS SI LE-A ELIMINAT DIN CONCURS....NU LE-AM MAI VAZUT POSTATE, DECI MERGE....

ionela2682 1

14.10.2010, 18:46

k Madi o sa scriu si bucatarasului sa vad ce zice!

ionela2682 1

15.10.2010, 14:07

dupa o singura sesizare la cei de la Beko ,am rezolvat problema in sensul ca a fost eliminata din concurs!Inca o data rusine celor care se preteaza la asa ceva!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Briose cu afine si ciocolata