Briose cu gem si vanilie

de ionela2682 in Prajituri, 12 Oct 2010 | 4560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani de lapte,
  • 1 pastaie vanilie ( am folosit zahar si esenta de vanilie),
  • 1 1/2 ceşti de zahăr,
  • 2/3 ceasca ulei vegetal,
  • 2 oua,
  • 3 1/2 cesti faina,
  • 1 linguriţă praf de copt,
  • 1 lingurita nucsoara,
  • 1 linguriţă de sare,
  • 1/2 linguriţă scorţişoară,
  • 1/2 cana gem de zmeura ( am folosit de capsuni),
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu gem si vanilie:

-laptele se pune la fiert ,se adauga zaharul si esenta de vanilie si se lasa sa se raceasca




-se amesteca zaharul,uleiul,si ouale in laptele racit




-faina se amesteca cu praful de copt,scortisoara ,nucsoara si sarea si se adauga peste compozitia de mai sus






--se amesteca bine pana se omogenizeaza




-tava se unge si tapeteaza cu faina ,dupa care se pune jumatate din compozitie, se adauga 1 lg de gem si se acopera cu restul de compozitie






-se coc in cuptorul inc-am uns cu gem dupa ce s-au racit.ins pana se rumenesc


Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu gem si vanilie" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

madi_marin 1

14.10.2010, 14:23

SI EU LE-AM SCRIS, A SEMNALAT SI BUCATARAS SI LE-A ELIMINAT DIN CONCURS....NU LE-AM MAI VAZUT POSTATE, DECI MERGE....

ionela2682 1

14.10.2010, 18:46

k Madi o sa scriu si bucatarasului sa vad ce zice!

ionela2682 1

15.10.2010, 14:07

dupa o singura sesizare la cei de la Beko ,am rezolvat problema in sensul ca a fost eliminata din concurs!Inca o data rusine celor care se preteaza la asa ceva!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Stufat de miel
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu dovleac