-laptele se pune la fiert ,se adauga zaharul si esenta de vanilie si se lasa sa se raceasca
-se amesteca zaharul,uleiul,si ouale in laptele racit
-faina se amesteca cu praful de copt,scortisoara ,nucsoara si sarea si se adauga peste compozitia de mai sus
--se amesteca bine pana se omogenizeaza
-tava se unge si tapeteaza cu faina ,dupa care se pune jumatate din compozitie, se adauga 1 lg de gem si se acopera cu restul de compozitie
-se coc in cuptorul inc-am uns cu gem dupa ce s-au racit.ins pana se rumenesc
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro