Briose cu gem si vanilie

de ionela2682 in Prajituri, 12 Oct 2010 | 3181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani de lapte,
  • 1 pastaie vanilie ( am folosit zahar si esenta de vanilie),
  • 1 1/2 ceşti de zahăr,
  • 2/3 ceasca ulei vegetal,
  • 2 oua,
  • 3 1/2 cesti faina,
  • 1 linguriţă praf de copt,
  • 1 lingurita nucsoara,
  • 1 linguriţă de sare,
  • 1/2 linguriţă scorţişoară,
  • 1/2 cana gem de zmeura ( am folosit de capsuni),
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu gem si vanilie:

-laptele se pune la fiert ,se adauga zaharul si esenta de vanilie si se lasa sa se raceasca


-se amesteca zaharul,uleiul,si ouale in laptele racit


-faina se amesteca cu praful de copt,scortisoara ,nucsoara si sarea si se adauga peste compozitia de mai sus



--se amesteca bine pana se omogenizeaza


-tava se unge si tapeteaza cu faina ,dupa care se pune jumatate din compozitie, se adauga 1 lg de gem si se acopera cu restul de compozitie



-se coc in cuptorul inc-am uns cu gem dupa ce s-au racit.ins pana se rumenesc

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu gem si vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

madi_marin 1

14.10.2010, 14:23

SI EU LE-AM SCRIS, A SEMNALAT SI BUCATARAS SI LE-A ELIMINAT DIN CONCURS....NU LE-AM MAI VAZUT POSTATE, DECI MERGE....

ionela2682 1

14.10.2010, 18:46

k Madi o sa scriu si bucatarasului sa vad ce zice!

ionela2682 1

15.10.2010, 14:07

dupa o singura sesizare la cei de la Beko ,am rezolvat problema in sensul ca a fost eliminata din concurs!Inca o data rusine celor care se preteaza la asa ceva!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Briose cu budinca de vanilie