Briose cu iaurt si ciocolata

de Rocsi in Prajituri, 31 Mar 2012 | 2519 vizualizari

 

Am venit cu desertul pentru acest week-end,dar va zic ca nu am pentru ca le-am facut si le-am trimis pachet.Dar din ce am inteles au avut mare succes si au fost incantati cei ce le-au servit;)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 gr iaurt simplu
  • 2 linguri unt
  • 3 sferturi cana de zahar
  • 9 linguri de faina cu varf
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • 2 linguri coaja de portocala confiata
  • ciocolata amaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu iaurt si ciocolata:

Untul il punem intr-un castronel si il topim fie la microunde,fie pe baie de aburi,apoi il lasam sa se raceasca.

Ouale le separam.

Mixam spuma galbenusurile cu zaharul,pana isi dubleaza volumul.

Incorporam iaurtul,apoi punem si untul topit.

Adaugam praful de copt,zaharul vanilat si coaja rasa de portocala.

Faina o punem in ploaie,timp in care mixam continuu.

Albusurile le batem spuma si le incorporam usor in compozitia de iaurt,cu o lingura.

Tot in compozitie punem si coaja de portocala confiata.

Punem hartiute in tava de briose(sau le ungem cu putin unt daca nu aveti hartiute).

Le umplem cam pe 3 sferturi cu aluatul obtinut,iar deasupra punem bucatele de ciocolata taiata.


Dam tava in cuptorul incins si le lasam pana sunt coapte(facem testul cu scobitoarea).

Cand sunt gata ,le scoatem,le lasam la racorit si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu iaurt si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

01.04.2012, 19:44

Alina,Iri,Simona va multumesc!!

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:47

bune,bune

Rocsi 1

08.04.2012, 20:15

Diana!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cantuccini (biscuiti italieni) cu migdale