Briose cu inima

de Lau in Prajituri, 2 Apr 2013 | 2815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • inimioarele
  • 1 ou
  • 250 g faina
  • 120 g zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 50 ml ulei
  • 50 ml iaurt
  • 2 linguri sirop de zmeura sau colorant
  • briosele
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 150 g faina
  • 8 linguri ulei
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de lapte
  • 1/2 plic praf de copt

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu inima:

Inimioarele: mixam oul cu zaharul,dupa care adaugam uleiul treptat si iaurtul. Faina o amestecam cu praful de copt si o adaugam peste amestecul de ou, la final adaugam siropul si omogenizam. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care decupam forme de inimioara sau ce dorim.

Briosele: mixam ouale cu zaharul pana devin ca o crema, adaugam uleiul treptat si restul de ingrediente 

In formele de briose se adauga o forma de inima si deasupra turnam compozitia de briose

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu inima" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu Nutella si mure