Briose cu mere

de Lau in Prajituri, 10 Mai 2012 | 1437 vizualizari

 

sursa Laura Sava,avea dreptate cand a spus ca sunt cele mai bune briose de post

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar
  • 1 1/2 cani de faina
  • 1 cana de apa minerala
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de sare
  • 5 g praf de copt
  • 1 mar mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere:

Mixam bine uleiul cu zaharul(folositi un bol inalt)adaugam treptat apa rece,


Incorporam faina amestecata cu sarea si praful de copt toate cernute.


Adaugam marul curatat si taiat cubulete,


Compozitia astfel obtinuta cu o lingura turnam in formele de briose,pregatite cu hartiute speciale sau unse cu unt si tapetate cu faina,


Le coacem la cuptorul incalzit la foc moderat cca 35 min,


Putem sa amestecam zahar pudra cu scortisoara si sa le presaram deasupra cand s-au racit putin,


Eu am adaugat si bombite de ciocolata deasupra si am amestecat putin

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

11.05.2012, 20:30

bune!

Angelina_Elena 1

11.05.2012, 21:06

imi plac foarte mult briosele!

Lau 1

12.05.2012, 09:32

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Batoane " mic dejun"