Briose cu mere

de Lau in Prajituri, 10 Mai 2012 | 1646 vizualizari

 

sursa Laura Sava,avea dreptate cand a spus ca sunt cele mai bune briose de post

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar
  • 1 1/2 cani de faina
  • 1 cana de apa minerala
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de sare
  • 5 g praf de copt
  • 1 mar mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere:

Mixam bine uleiul cu zaharul(folositi un bol inalt)adaugam treptat apa rece,


Incorporam faina amestecata cu sarea si praful de copt toate cernute.


Adaugam marul curatat si taiat cubulete,


Compozitia astfel obtinuta cu o lingura turnam in formele de briose,pregatite cu hartiute speciale sau unse cu unt si tapetate cu faina,


Le coacem la cuptorul incalzit la foc moderat cca 35 min,


Putem sa amestecam zahar pudra cu scortisoara si sa le presaram deasupra cand s-au racit putin,


Eu am adaugat si bombite de ciocolata deasupra si am amestecat putin

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sim0na 1

11.05.2012, 20:30

bune!

Angelina_Elena 1

11.05.2012, 21:06

imi plac foarte mult briosele!

Lau 1

12.05.2012, 09:32

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de paste, cu șuncă și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:43

Baclava

ieri la 21:18

Flan (budinca) pariziana

ieri la 20:41

Cartofi aromatizați, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 20:20

RETETA RECOMANDATA
Briose cu dulceata de visine