Briose cu mere

de ankyy in Prajituri, 29 Oct 2013 | 1090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 125 g zahar
  • 250 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 80 ml ulei
  • 250 g iaurt
  • 250 g mere
  • 2 linguri suc de lamaie
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere:

Se mixeaza oul cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga iaurtul si uleiul, apoi faina amestecata cu bicarbonatul si praful de copt.


Merele se curata de coaja si de cotor, apoi se taie cubulete mici. Se stropesc cu sucul de lamaie si se adauga in compozitia de mai sus.


Se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza.


Se pregatesc formele pentru briose si se toarna compozitia in ele. Formele se pot umple, pentru ca ele vor creste frumos deasupra.


Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru aprox. 20 de minute sau pana cand s-au rumenit.


Se scot briosele din cuptor si din forme, se lasa la racit apoi se savureaza :) Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ankyy 1

30.10.2013, 07:31

Mersi Teo!

_Alina_ 1

30.10.2013, 08:55

laura_n 1

30.10.2013, 14:30

ce frumos au iesit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muffins de Sarbatoare cu ciocolata si migdale