Briose cu mere si scortisoara

de cristeena20 in Prajituri, 1 Mar 2014 | 1265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 200 gr zahar
  • 1/4 lta nucsoara
  • 1/4 lta ghimbir
  • 1 lta scortisoara
  • putina sare
  • 2 oua mari
  • 125 ml lapte
  • vanilie
  • 80 ml ulei
  • 3 mere
  • 100 gr samburi de nuca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere si scortisoara:

- Curatam merele de coaja si le taiem cubulete


- Intr-un bol amestecam ingredientele uscata: adica faina cu scortisoara, nucsoara, ghimbirul , zaharul si praful de copt.


- In alt castron batem bine ouale cu vanilia si adauagm treptat laptele rece si uleiul.


-Adaugam ingredientele umede la ingredientele uscate si amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam merele si amestecam.


- Punem din compozitie in forme de muffins, presaram cu zahar tos si dam la cuptorul preincalzit pt cca 30 minute la foc mediu (180 grade)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

cristeena20 1

01.03.2014, 16:52

Raluca, deasupra fiecarei briosa asezi cate un sambure de nuca sau 2 , dar il impingi putin in aluat, s anu se arda la coacere..Eu nu am avut as aca nu am folosit.

Rocsi 1

01.03.2014, 19:39

Cat de bune si aromate

laura_n 1

02.03.2014, 13:47

ce bunatate de briose, foarte aromate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert briose cu gem de prune