Briose cu morcovi si nuci

de Lily_Musat in Prajituri, 25 Feb 2011 | 5315 vizualizari

 

Briosele sunt ceva dulce, usor de facut si delicoase. Sunt atatea combinatii incat as incerca absolut orice sa vad cum iese. De data asta am zis sa incerc briose cu morcovi si nuci.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 12 briose:
  • 50 grame de nuci,
  • 200 grame de morcovi,
  • 125 grame de zahar,
  • 110 grame de faina,
  • 1 lingurita de praf de copt,
  • 55 grame de ulei de palmier sau de care aveti,
  • 2 oua.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu morcovi si nuci:

Se toaca la robot nucile impreuna cu morcovii, pana cand se amesteca bine si se dau de-o parte.Se bat cu mixerul ouale cu zaharul, pana cand se obtine o crema, se adauga faina care a fost amestecata in prealabil cu praful de copt, se adauga uleiul putin cate putin, apoi se adauga morcovii cu nucile pe care i-am tocat foarte marunt la robot. Se amesteca bine totul pana se omogenizeaza compozitia. Se pune cu lingura aluatul obtinut in formele de briose.Pe deasupra se presara bucatele de nuci taiate cu cutitul. Da un gust foarte bun si aspect de asemenea. Briosele se coc in cuptor cca 25-30 minute la 180 de grade. Morcovii in prajituri sunt extraordinar de buni se transforma in crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu morcovi si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

25.02.2011, 18:22

divainbucatarie 1

25.02.2011, 20:53

adry88 1

12.06.2011, 13:48

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mai buna nu se poate