Briose cu morcovi si nuci

de Lily_Musat in Prajituri, 25 Feb 2011 | 5014 vizualizari

 

Briosele sunt ceva dulce, usor de facut si delicoase. Sunt atatea combinatii incat as incerca absolut orice sa vad cum iese. De data asta am zis sa incerc briose cu morcovi si nuci.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 12 briose:
  • 50 grame de nuci,
  • 200 grame de morcovi,
  • 125 grame de zahar,
  • 110 grame de faina,
  • 1 lingurita de praf de copt,
  • 55 grame de ulei de palmier sau de care aveti,
  • 2 oua.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu morcovi si nuci:

Se toaca la robot nucile impreuna cu morcovii, pana cand se amesteca bine si se dau de-o parte.Se bat cu mixerul ouale cu zaharul, pana cand se obtine o crema, se adauga faina care a fost amestecata in prealabil cu praful de copt, se adauga uleiul putin cate putin, apoi se adauga morcovii cu nucile pe care i-am tocat foarte marunt la robot. Se amesteca bine totul pana se omogenizeaza compozitia. Se pune cu lingura aluatul obtinut in formele de briose.Pe deasupra se presara bucatele de nuci taiate cu cutitul. Da un gust foarte bun si aspect de asemenea. Briosele se coc in cuptor cca 25-30 minute la 180 de grade. Morcovii in prajituri sunt extraordinar de buni se transforma in crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu morcovi si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Briose cu morcovi si nuci-0
Briose cu morcovi si nuci-1
Briose cu morcovi si nuci-2
Briose cu morcovi si nuci-3
Briose cu morcovi si nuci-4
Briose cu morcovi si nuci-5
Briose cu morcovi si nuci-6

COMENTARII (11)

mamaieelena

mamaieelena 1

25.02.2011, 18:22

divainbucatarie

divainbucatarie 1

25.02.2011, 20:53

adry88

adry88 1

12.06.2011, 13:48

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!