Cozonac, curmale si ciocolata

de cccris in Prajituri, 19 Mar 2010 | 3274 vizualizari

 

E o reteta de la masina de paine imbunatatita dupa gusturile mele. Nu se cheama cozonac, dar e la fel la gust si aluat.

 

INGREDIENTE

  • 100ml lapte
  • 3 oua
  • 1/2 lingurita sare
  • 7 linguri zahar
  • 160gr unt moale
  • 420gr faina
  • 1 plic de drojdie
  • vanilie
  • cubulete de curmale
  • ciocolata de tot felul taiata bucatele mici
  • fondant
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac, curmale si ciocolata:

Se framinta toate ingredientele, mai putin curmalele, ciocolata si fondantul. Se lasa la crescut 20 min, se mai framinta putin si se intinde o foaie dreptunghiulara cu o latura cit lungimea tavii de cozonac.


Se presara curmalele si ciocolata, se ruleaza, se rasuceste putin daca e mai mare decit tava si se lasa la crescut 30 min.


Se pune in cuptorul incins la 180grade pina se rumeneste.


Cind s-a racit, cozonacul se stropeste cu mult fondant diluat cu foarte putina apa si se serveste dupa ce glazura s-a uscat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac, curmale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

19.03.2010, 15:51

yamiiiiii

ionela2682 1

19.03.2010, 16:13

vai dar ce bine arata!

cccris 1

19.03.2010, 18:15

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Paleuri cu ciocolata