Briose cu nuca de cocos (fara gluten, oua, lactate)

de Maria24 in Prajituri, 27 Noi 2014 | 6662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 65 g faina de orez
  • 65 g faina de cocos (eu am macinat putin fulgii de cocos)
  • 65 g faina de migdale (sau alte nuci; eu am pus caju macinat)
  • 50 g fulgi de cocos
  • 110 g zahar
  • 350 ml lapte vegetal (soia, migdale etc.)
  • 40 ml ulei (puteti pune si mai putin)
  • 1,5 lgte praf de copt
  • 1/2 lgta bicarbonat de sodiu
  • esenta de vanilie (eu am pus si putina esenta de migdale)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nuca de cocos (fara gluten, oua, lactate):

In cazul in care nu aveti faina de migdale si de cocos, se maruntesc migdalele (sau alte nuci) si fulgii de cocos in robotul de bucatarie. Se amesteca ingredientele uscate. Laptele se amesteca cu uleiul si esentele si se adauga totul peste ingredientele uscate. Se amesteca bine cu telul. Compozitia este mai moale, daca e prea lichida, atunci mai adaugati faina de orez si de migdale. Se pune aluatul in forme de briose si se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade C pana devin aurii (se face testul cu scobitoarea). Mie mi s-au ars putin dedesubt pentru ca am un cuptor mai dificil. Aceste briose au o textura mai umeda, sa nu va speriati ca nu sunt coapte, in schimb, sunt foarte bune la gust.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nuca de cocos (fara gluten, oua, lactate)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu prune si Chokotoff