Briose cu nuca de cocos (fara gluten, oua, lactate)

de Maria24 in Prajituri, 27 Noi 2014 | 2626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 65 g faina de orez
  • 65 g faina de cocos (eu am macinat putin fulgii de cocos)
  • 65 g faina de migdale (sau alte nuci; eu am pus caju macinat)
  • 50 g fulgi de cocos
  • 110 g zahar
  • 350 ml lapte vegetal (soia, migdale etc.)
  • 40 ml ulei (puteti pune si mai putin)
  • 1,5 lgte praf de copt
  • 1/2 lgta bicarbonat de sodiu
  • esenta de vanilie (eu am pus si putina esenta de migdale)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu nuca de cocos (fara gluten, oua, lactate):

In cazul in care nu aveti faina de migdale si de cocos, se maruntesc migdalele (sau alte nuci) si fulgii de cocos in robotul de bucatarie. Se amesteca ingredientele uscate. Laptele se amesteca cu uleiul si esentele si se adauga totul peste ingredientele uscate. Se amesteca bine cu telul. Compozitia este mai moale, daca e prea lichida, atunci mai adaugati faina de orez si de migdale. Se pune aluatul in forme de briose si se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade C pana devin aurii (se face testul cu scobitoarea). Mie mi s-au ars putin dedesubt pentru ca am un cuptor mai dificil. Aceste briose au o textura mai umeda, sa nu va speriati ca nu sunt coapte, in schimb, sunt foarte bune la gust.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu nuca de cocos (fara gluten, oua, lactate)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

27.11.2014, 22:17

babi5 1

28.11.2014, 08:53

Like omi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de lamaie