Guguluf marmorat cu crema de branza

de angyb in Prajituri, 26 Iul 2013 | 2748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul de cacao:
  • 5 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic de drojdie pt.dulciuri
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri apa fierbinte
  • Umplutura:
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri de amidon
  • 1 ou
  • 4 linguri de zahar
  • 300 g crema de branza
  • Pt.uns:
  • ulei
  • faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf marmorat cu crema de branza:

Pt.inceput pregatim umplutura : amestecam amidonul cu oul si 100 ml lapte.Laptele ramas il punem la fiert ,cand incepe sa fiarba turnam amestecul de amidon si ou si il lasam sa fiarba pana cand se ingrosa. Luam de pe foc si adaugam zaharul si lasam sa se raceasca.

Blatul: batem spuma albusurile dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devin o spuma tare .Galbenusurile le amestecam cu uleiul si apa dupa care le turnam peste spuma de albusuri.Adaugam faina.cacao si drojdia si le amestecam bine.

Turmam compozitia obtinuta intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina alba. Amestecam bine crema de lapte cu crema de branza si cu ajutorul unei linguri ajezam gramajoare peste blatul de cacao.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade 35 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf marmorat cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza, merisoare si bezea